PUUR Adventure

Transformeer je leven met de unieke 3C-Methode en creëer innerlijke rust
HOOFDTRAJECT

Prijs op aanvraag

4 maanden / Online & Live

De mooiste reis die je kunt maken, is de reis naar binnen

Je bent op zoek naar innerlijke rust.

Je wil graag leren hoe je rust & ontspanning in je leven creëert. Maar je voelt dat er meer nodig is dan alleen wat aanpassingen in je lifestyle.

Je draagt namelijk nog het één en ander met je mee: oude pijn, onverwerkte zaken, trauma, bepaalde blokkades, beperkende overtuigingen. Door de jaren heen heb je beschermingslagen hier overheen gelegd, zodat je er minder last van hebt.

Maar je hebt nu een punt bereikt dat die mechanismen je meer pijn dan goed doen. Ze werken niet meer vóór je, maar tegen je. En je bent klaar om je verantwoordelijkheid te pakken en dingen ín jezelf aan te gaan.

Je mist daarnaast een koers en richting in je leven. Je bent niet gelukkig in je werk, je hebt veel meer in je mars, maar je hebt geen idee hoe je hier gehoor aan geeft of hoe je dit tot uiting brengt. Je huidige leven voelt veilig en comfortabel, maar daarmee tegelijkertijd saai en voorspelbaar. Je mist de passie en het vuur in je leven.

Het gevolg hiervan is dat je je suf piekert en heel veel in je hoofd zit. Je vraagt je regelmatig af: “Is dit nu waarvoor ik hier gekomen ben?”

Je hebt al ontzettend hard geknokt en veel geprobeerd om je beter te voelen, maar steeds beland je daarna weer in dezelfde niet-behulpzame patronen. Cognitief weet je het allemaal maar al te goed, maar ergens voél je dat de werkelijke verandering niet op dat vlak te behalen valt.

Je wéét dat er nu iets wezenlijks zal moeten veranderen en dat je er op de oude manier niet meer gaat uitkomen

“Je kunt het probleem niet oplossen op hetzelfde niveau van bewustzijn als waarop je het gecreëerd hebt.”

Albert Einstein 

Transformatie Coaching: wat houdt dat in?

Als je jezelf in bovenstaande tekst herkent, dan is het PUUR Adventure-traject voor jou bedoeld. Voor een periode van 4 maanden gaan we samen op reis; het zal met name een innerlijke reis worden.

We gaan op een toegankelijke doch diepgaande manier op zoek naar de antwoorden op al jouw vragen. Alle wijsheid bevindt zich namelijk al ín jezelf; je mist alleen de sleutel tot die deur.

Het doel van deze reis is om een diepgaande transformatie te bewerkstelligen, waardoor jij weer een sterke verbinding met je ware kern voelt van waaruit je vrij kunt leven.

We gaan diep tijdens dit traject. We nemen geen genoegen met ‘slechts’ verandering, maar gaan zoals gezegd voor transformatie. Het verschil hierin? Verandering speelt zich enkel af op gedragsniveau, terwijl transformatie een sprong in bewustzijn inhoudt.

Om het even heel concreet te benoemen: problemen met het denken gaan we niet oplossen met datzelfde denken. Dus: anders denken, positief denken, omdenken; het is allemaal nog steeds dénken.

De switch die je samen met mij in dit transformatie coaching traject maakt, is life changing: je gaat contact maken met het hogere bewustzijn; dát is wie we daadwerkelijk zijn. Voorbij het ego, voorbij de persoonlijkheid, voorbij je gedachten.

Dit is hét verschil met traditionele psychologie: we gaan niet maanden sleutelen aan je persoonlijkheid om deze te veranderen. Evenmin gaan we ellenlang graven in je verleden of die malende gedachten proberen te sturen/beïnvloeden.

transformatie coaching
transformatie coaching
Wat we wél gaan doen en wat je gaat ontdekken in dit transformatie coaching traject

Je gaat door praktische oefeningen inzien dat je iets veel groters bent dan die persoonlijkheid en gedachten. Je gaat ontdekken dat er een veilige haven is waarop je altijd kunt terugvallen, hoe heftig je situatie ook lijkt.

Ware transformatie vindt plaats op fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel niveau. En het doel van dit traject is het optimaliseren van alle vier de niveaus, want het hangt allemaal met elkaar samen.

En zal ik eens iets verklappen? De grootste sprongen zullen waarschijnlijk gemaakt worden op de laatste twee genoemde niveaus. De kans is groot dat dit voor jou nog spannend aanvoelt omdat het onbekend terrein is, maar dat is preciés de reden waarom jij nu iets mist in je huidige leven.

We gaan bij transformatie coaching ook niet allerlei kennis en informatie toevoegen aan jouw systeem, maar juist zaken onttrekken die niet meer dienend zijn. Door het steeds opnieuw ‘afpellen’ van allerlei laagjes en conditioneringen kom je steeds dichter bij jezelf te staan; de plek waar jij PUUR bent. En om dit te bewerkstelligen werk ik in dit traject met mijn eigen, unieke 3C-Methode (Connect-Cure-Create).

Connect

Met lichaamsgerichte methoden zoals meditatie en ademwerk, zorgen we ervoor dat je steeds meer in verbinding komt met je lichaam en gevoelswereld. Ook kijken we naar je huidige levensstijl en optimaliseren deze, zodat je meer rust ervaart gedurende de dag. Je wordt bewuster van je patronen; een belangrijke voorwaarde voor verandering hiervan. Dit is de basis: het fundament van waaruit transformatie op gang kan komen.

Cure

Wanneer de basis is gelegd en er rust en ruimte in jezelf gecreëerd is, werken we met krachtige meditaties, ademwerk en andere transformatiemethoden keer op keer door beperkende overtuigingen en blokkades heen. Deze fase draait om doorvoelen en overstijgen, waardoor je steeds een stapje dichter bij je ware essentie komt.

Create

Om daadwerkelijk innerlijke rust te creëren heb je een duidelijk doel nodig in je leven. Zeker als man zijnde hebben we deze koers en richting nodig; iets waar ons innerlijk vuur van gaat branden. We gaan samen ontdekken waar jij nou écht gelukkig van wordt, hoe je meer passie en plezier in je leven creëert en wat je graag wil manifesteren. Samen zetten we de eerste stappen richting dit hogere doel. Hierbij maken we gebruik van o.a. de Wet van Aantrekking in combinatie met visualisatie(s). 

We vergeten hierbij echter niet om ook te kijken naar het praktische deel; hoe kunnen we dit stapje voor stapje in werking zetten zonder je huidige leven in één keer ‘om te gooien’ (als dat lastig is of misschien nog te spannend aanvoelt)?

Het belangrijkste is dat jij je gezien, gehoord en gesteund voelt om je hart te volgen en vól voor je dromen en doelen te gaan. En met mijn ervaring kan ik je perfect bij de hand nemen hierin.

Let op: afhankelijk van jouw specifieke uitdaging(en), zal de ene pijler meer focus en aandacht krijgen dan de andere. Dit brengen we eerst helder in kaart middels een uitgebreide scan. Over het algemeen ligt de focus vooral op de eerste twee pijlers, omdat de derde pijler -creëren vanuit je hartsverlangens- in de praktijk een logisch gevolg is van het herstellen van het contact met je ware zelf. 

transformatie coaching
transformatie coaching
transformatie coaching
transformatie coaching

Bekijk de video

Een alles-in-één-pakket met:

Z

PUUR Scan met helder inzicht in huidige pijnpunten, mogelijkheden voor groei/ontwikkeling, dromen & doelen (90 minuten, online)

Z

PUUR Experience (VIP) (1 dagdeel/5 uur 1-op-1-coaching)

Z

8 uur (aanvullende) 1-op-1-Coaching (online/praktijk/natuur) die we gebruiken voor ervaringsgerichte diepgang met meditatie en ademwerk/TRB of als reflectiemomenten

Z

Toegang tot de PUUR Academy, een unieke alles-in-één online leeromgeving om jou zo volledig mogelijk te ondersteunen in je persoonlijke groei, -ontwikkeling en bewustwordingsproces.

Deze omgeving bevat vier complete modules met daarin:

  • Concrete opdrachten en tips
  • Drie online trainingen waarin ik ontzettend veel kennis, ervaring en waarde deel met betrekking tot mindfulnessmeditatie, ademhaling en EFT
  • Drie complete meditatiepakketten met in totaal >25 ondersteunende meditaties, affirmaties, ademhalings-, compassie- en dankbaarheidsoefeningen
  • Vele inspiratievideo’s en downloads waarin ik je motiveer en inspireer in het creëren van een rustiger, bewuster en bovenal gelukkiger leven
Z

Ondersteuning via mail en WhatsApp

mannencoach

Als je op zoek bent naar…

Z

Rust in je hoofd

Z

Balans tussen werk- en privéleven

Z

Loslaten van spanning in je lijf en creëren van ontspanning

Z

Gezondere leefstijl

Z

Inzichten en tools die een leven lang met je meegaan

Z

Een diepe verbinding met je ware kern

Z

Emotionele vrijheid

Z

Onvoorwaardelijke zelfliefde

Z

Passie, energie en creativiteit terug in je leven

Z

Koers, richting en een duidelijk levensdoel

Wat transformatie coaching jou oplevert

Je leven zal drastisch veranderen als je besluit dit pad naar bewustwording in te slaan.

Rust in je hoofd, het achterlaten van beperkende overtuigingen en energieën, emotionele vrijheid, een diepe verbinding met jezelf en een duidelijk(er) levensdoel.

Je ervaart niet meer zo’n extreme behoefte om de verlangens en eisen van jouw mind te ‘moeten’ manifesteren. Dit leidt tot minder ruzies en conflicten, minder bewijsdrang en prestatiedruk en minder spanning & angst.

Je hebt meer energie en kracht, leeft met vertrouwen en vol overgave. Dit tezamen maakt dat je je gelukkig voelt. En is dat niet het állerbelangrijkste dat je kunt ervaren in je leven?

Laat me je daar dan bij helpen.

Je moet het zelf doen,
maar je hoeft het niet alleen te doen.

 

Tom Koehorst

transformatie coaching

Wat je van mij kunt verwachten:

Z

Ik ben een luisterend oor voor de zaken waarmee je worstelt;

Z

Ik leer je hoe je je angsten omarmt en hoe je afstand neemt van die kritische stem in je hoofd;

Z

Ik leer je op een toegankelijke manier hoe je weer in contact komt met je lichaam & gevoelens; 

Z

Ik geef je leefstijladvies om je fysieke en mentale gezondheid te optimaliseren;

Z

Ik leer je hoe je meer tijd en aandacht voor jezelf creëert;

Z

Met meditaties en ademhalingstechnieken laten we spanning los en creëren we rust & ontspanning;

Z

Met enkele krachtige transformatie coaching methoden laten we blokkades & negatieve overtuigingen los en geven we je
emotionele systeem een boost;

Z

Ik leer je hoe je stapje voor stapje weer in contact komt met je ware kern;

Z

We gaan ontdekken wat jouw passie is/waar jij écht gelukkig van wordt;

Z

Ik leer je technieken hoe je de zaken die jij graag in je leven wil, kunt gaan aantrekken.

Zoals ik het zie, heb je drie opties:

Optie 1: Je doet niets.

Hierdoor zal er dus ook niets veranderen in hoe je je voelt.

“Als je doet wat je altijd deed, dan zul je krijgen wat je altijd kreeg” is een zin die ik persoonlijk heel sterk vind. Deze zin herinnert je eraan dat je dus daadwerkelijk zaken mag veranderen als je een andere uitkomst wil bereiken.

Optie 2: Je gaat het eerst zelf wel proberen.

Been there, done that.

Dit is een weg die je zeker kan bewandelen. Het grote nadeel hiervan? Het gaat je een enorme hoop tijd, onrust en frustratie kosten.

De kans is enorm groot dat je verdwaalt in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, waar er ontelbaar veel methoden en technieken zijn en iedere coach wel iets anders beweert. Je pikt zo misschien van iedereen wat mee, maar komt niet tot duurzame resultaten. En in plaats van meer rust te creëren, is de kans zelfs groot dat het tot meer onrust leidt.

Bovendien heb je zelf altijd blinde vlekken en ga je die hardnekkige patronen dus niet effectief kunnen aanpakken. Juist in het diepgaand 1-op-1 werken met een coach zit de grootste toegevoegde waarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Optie 3: Je schakelt mijn hulp in en maakt gebruik van mijn jarenlange kennis & expertise.

En ja: hier betaal je voor. Maar ga nou eens bij jezelf na: wat is het me waard als ik niet maanden- of zelfs jarenlang zelf hoef aan te klooien? Als ik niet meer op zoek hoef naar een manier of methode die mij uit de shit helpt, maar gebruik kan maken van de kennis en ervaring van iemand die dat pad allang bewandeld heeft?

Als ik niet tientallen boeken meer hoef in te duiken, meditatie-apps hoef te proberen, losse workshops of zelfs therapieën hoef te overwegen? Als ik jarenlange kennis en ervaring gebundeld krijg voorgeschoteld in een alles-in-één-pakket van een aantal maanden, waarin ik tools en technieken aangereikt krijg die ik zélf kan integreren in mijn eigen leven? En niet alleen nu, maar de rest van mijn leven lang?

Wat is dat je waard?

Als ik kijk naar mijn huidige klanten, dan viel de grootste last van hun schouders op het moment dat ze ‘ja’ zeiden tegen een traject met mij. De grootste onrust van “ik moet hier iets mee” valt op dat moment namelijk van je af. Een keuze maken geeft rust.

Verder is die keuze op zichzelf al een teken van zelfliefde: “Deze tijd is van mij; ik gun dit mezelf.” Als je er met die intentie ingaat, dan kan een traject alleen maar leiden tot één groot succes.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je hoeft alleen maar bereid te zijn om te investeren in jezelf.

Tom Koehorst

Gezien bij