PUURScan

Breng de bron van de onrust in je hoofd helder & uitgebreid in kaart
ONLINE SESSIE

165,- (incl. BTW)

90 minuten / Online

Er is onrust in je hoofd

Je weet het even niet zo goed…

Je zit momenteel niet lekker in je vel. Het knaagt aan je vanbinnen, maar je kunt de vinger er lastig op leggen.

Wat wel duidelijk is, is dat je onrust in je hoofd ervaart en een stuk kracht mist in je leven. Je weet alleen niet wat je nodig hebt om terug in je kracht te komen of waar je überhaupt naartoe wil bewegen.

Je weet dat er verandering nodig is, maar je weet niet waar te beginnen en wat je zelf kunt doen om die verandering in gang te zetten.

In zo’n geval biedt de PUUR Scan uitkomst.

We brengen je huidige situatie helder en uitgebreid in kaart. We kijken onder andere naar je kwaliteit van leven, eventuele energielekken, angsten of beperkende gedachten die aanwezig zijn en wat je ervan weerhoudt om het leven te leiden dat je écht wil.

Het biedt inzicht in de levens- en waardegebieden die we als mens hebben en de mate waarin er in jouw specifieke geval invulling aan wordt gegeven. Het legt daarmee direct de pijnpunten en mogelijkheden voor groei & ontwikkeling bloot.

Ook zoomen we samen in op de dromen en doelen die je hebt en wat je nu al kunt doen om dit in werking te zetten.

Ik probeer tijdens de sessie écht contact met je gevoel te maken zodat de antwoorden zoveel mogelijk van daaruit ontstaan. De antwoorden op al je vragen bevinden zich namelijk al ín jouzelf; het is mijn rol om de omstandigheden zo te creëren dat deze antwoorden uit jou naar boven komen.

Je krijgt na afloop een uitgebreide rapportage (digitale PDF) toegestuurd van de scan. Dit geeft je een duidelijke richting en biedt een sterke houvast voor concrete acties die je kunt gaan zetten om weer terug in je kracht te komen. 

Door op de knop te drukken kun je de scan direct aanschaffen. Na betaling neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

 

Tom Koehorst

onrust in je hoofd
onrust in je hoofd

Bekijk de video

Als je op zoek bent naar…

Z

Inzicht in je kwaliteit van leven, energielekken en zaken die je belemmeren of beperken

Z

Helder overzicht van jouw levensgebieden en waardegebieden

Z

Duidelijk inzicht in huidige pijnpunten en mogelijkheden voor groei & ontwikkeling

Z

Concreter beeld van je dromen en doelen

Z

Helder beeld van wat je nodig hebt om (terug) in je kracht te komen

Ervaringen

☆☆☆☆☆

"Tom helpt je om authentiek, eerlijk en vooral puur te leven. Met hem kun je op een zachte manier krachtige gesprekken voeren, inzichten opdoen, en (tegen de conditionering van de maatschappij in) je mannelijkheid ontdekken en ontwikkelen. Dat betekent: je niet meer laten leiden door alle ruis om je heen, maar écht jezelf zijn."

Thomas van Driel

☆☆☆☆☆

"Het traject met Tom heeft me echt gebracht waar ik naar op zoek was. Ben nu weer in staat om momenten van onrust/geleefd worden om te zetten naar rust in mijn hoofd/focus.

Fijn om opnieuw te ervaren dat er veel meer is dan alleen “het denken”. Tom heeft me dit weer op een prettige manier laten ervaren. Kom graag nog eens terug voor verdere verdieping."

Rob Vermeulen

☆☆☆☆☆

"Ik heb de coaching van Tom als erg positief ervaren. Een fijne wisselwerking en nuchtere kijk op hoe je samen tot een passende en juiste aanpak kan komen."

Harry van der Heijden

☆☆☆☆☆

“Ik zou eenieder willen aanraden om bij jou de PUUR Experience te gaan volgen. Omdat het helpt om naar binnen te gaan en je emoties en energie te accepteren zoals ze zijn."

Marco Baldé

☆☆☆☆☆

"Het traject van Tom aangaan is absoluut de allerbeste keuze geweest in alles wat ik tot nu toe gedaan heb met betrekking tot herstel of zelfontwikkeling, en geloof me dat is nogal wat.

Tom spoort je aan om de weg naar binnen te bewandelen i.p.v. het allemaal buiten jezelf te zoeken. Hierdoor kom je echt dichter bij jezelf waardoor je helder krijgt wie je bent los van het vaak overvolle denkhoofd."

Tommy Lahaye

☆☆☆☆☆

"Tom is een rustige en prettige persoon die er met zijn deskundigheid voor kan zorgen dat je dichter bij je innerlijke zelf komt."

John van Gerwen

☆☆☆☆☆

"Je hebt een hele rustige manier van werken, heel plezierig. Maar wat ik vooral fijn vind is dat je kijkt wie je voor je hebt; dat je het intuïtief doet. Dat vind ik heel erg prettig."

Wout Eshuis