PUUR Business Adventure

Het traject voor het oprichten én inrichten van je coaching-business vanuit PUURheid.
MENTORSHIP

Prijs op aanvraag

Let op: dit is een vervolgtraject 
6 maanden / Online & Live
Ontdek op een heel diep level wie je bent en waar je voor staat.
Richt je onderneming vanuit PUURheid op én in.
CONNECT – CURE – CREATE

De drie fasen uit mijn methode.

Ik zeg daar vaak bij: voordat je krachtig naar buiten kan treden, mag je eerst heel diep naar binnen gaan.

Wanneer je met een eigen onderneming begint, geldt precies hetzelfde. Persoonlijke ontwikkeling en business-ontwikkeling zijn namelijk niet los van elkaar te zien. Want als zelfstandig ondernemer bén jij je business.

Waar dit traject het verschil in maakt met de meeste business coaches, is die aandacht naar binnen toe; op een heel diep level gaan we ontdekken wie je bent en waar je voor staat.

Dit is namelijk de fundering van elke onderneming. Of dat zoú het in mijn optiek in ieder geval moeten zijn.  

Als jij niet goed weet wat je komt brengen, dan ga je straks allerlei dingen van anderen kopiëren en komt er geen uniek merk van de grond.

Hoe ga je jezelf dan onderscheiden van die 99.999 andere coaches?

Ook zul je hoe dan ook blokkades en beperkende overtuigingen tegenkomen als je deze stap naar ondernemerschap zet. Het is namelijk een spannende stap en onze mind die wil ons maar wat graag weer in een veilige functie met zekerheid duwen.

Het vraagt veel van je om er VOL voor te gaan en je niet te laten afleiden door dit soort zaken of negatieve geluiden vanuit je omgeving.

Om dit dus helemaal alleen te doen is eigenlijk niet te doen. Daarvoor schakel je een mentor in; iemand die dit pad al bewandeld heeft, exact weet hoe je door genoemde obstakels heen beweegt en voor de juiste inspiratie & motivatie zorgt.

Laat mij je helpen. 

Business vanuit mind of ziel?

Het opzetten van een business wordt door de meeste business coaches vanuit de ‘mind’ benaderd. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar wat goed werkende modellen zijn in de markt, hoe je sterke mailfunnels bouwt, wat het goed doet op social media, etc.

En ja, je kunt hier veel van leren. Maar hoe authentiek is dit allemaal?

Ben jij niet juist die persoon die de wereld wil veranderen? Die iets unieks wil neerzetten? Die zijn business niet zozeer vanuit de mind, maar vanuit zijn ziel wil opbouwen?   

Als jij jezelf in bovenstaande herkent, dan heb je waarschijnlijk net als ik puurheid & authenticiteit hoog in het vaandel staan.  

Maar zie maar eens je business op te zetten vanuit die kernwaarden met middelen die daarbij aansluiten, zonder te verzanden in allerlei ‘trucjes’ die totaal niet resoneren met wie jij als persoon bent.

Heel dicht bij jezelf blijven kan in de praktijk een enorme uitdaging zijn. Velen worstelen dan ook daarmee…

Herken je jezelf in bovenstaande tekst?

Dan is er de

PUUR Business Adventure

En in dit traject staat er één ding centraal:

Het oprichten én inrichten van jouw onderneming vanuit PUURheid.  

We gaan niet voor de quick fix. We gaan diep naar binnen toe. Daarin komen o.a. de volgende zaken aan bod:

✔️Wie ben jij? Waar sta je voor?
✔️Waarom wil je deze stap naar ondernemerschap zetten?
✔️Welke impact wil je graag maken?
✔️Met wie wil je werken en waarom?
✔️Welk pad wil je bewandelen met jouw doelgroep?
✔️Wat voor unieks heb jij hen te bieden?

Je kunt nu al nadenken over deze vragen, maar de échte antwoorden komen vanuit jouw diepste kern en niet vanuit de mind. Bovendien is het vrij overweldigend als je met deze vragen tegelijk aan de slag gaat.

Het gaat uiteindelijk om het stellen van deze vragen op de juiste momenten en ervoor te zorgen dat de antwoorden hierop vanuit jouw gevoel en intuïtie komen.

En hier ligt precies mijn rol en expertise als business mentor; in het scheppen van de juiste omstandigheden om naar binnen te keren, in het stellen van de juiste vragen en in het prikkelen, stimuleren en motiveren op de juiste momenten. 

Jouw eigen innerlijke proces/bewustwordingsproces staat hierbij continu centraal (!)

Verder kijken we zeker ook naar de praktische zaken zoals bijvoorbeeld:

✔️Het opzetten van een sterke merkidentiteit;
✔️Social media keuze en -gebruik;
✔️Creëren van content;
✔️Weggever en mailfunnel(s);
✔️Ontwikkeling aanbod;
✔️Prijsbepaling.

Ik zet er bewust ‘bijvoorbeeld’ bij, omdat dit gehele traject uiteindelijk maatwerk is. Dus helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en op het punt waar jij nú staat in je leven.  

Daarbij neem ik je voor een periode van 6 maanden volledig bij de hand. Ik zorg hierin voor steun, inspiratie en vertrouwen. Om jou te leren om vól te gaan voor het realiseren van je dromen.  

Ik heb zelf de afgelopen jaren duizenden euro’s in business coaching trajecten en marketingstrategieën geïnvesteerd. Hieruit heb ik ontzettend veel kennis en wijsheid opgedaan; ik weet goed wat wel, maar ook vooral wat niét werkt als je voor een authentieke (coaching-)business gaat.

En het belangrijkste is dat ik zelf een enorme innerlijke transformatie heb ondergaan, waardoor ik het oprichten en inrichten van mijn coaching-business vanuit PUURheid volledig belichaam. 

In het PUUR Business-Mentorship bied ik jou een juiste balans tussen goed werkende (marketing-)middelen enerzijds en een zielsgedreven fundering met zielsgedreven acties anderzijds.

     

People don’t have business problems. They have personal problems that reflect in their business.” 

Een totaalpakket bestaande uit:

Z

12 uur 1-op-1-Business-Coaching (online/praktijk/natuur)

Z

Concrete opdrachten waarmee je buiten de sessies aan de slag gaat

Z

Ondersteuning via mail en Whatsapp (24 uur reactietijd)

Z

BONUS: PUUR Connection (groepssessie)

mannencoach

Als je op zoek bent naar…

Z

Het oprichten én inrichten van je onderneming vanuit PUURheid

Z

Een traject met een diepgaande 1-op-1-samenwerking

Z

Een traject met oog voor zowel je persoonlijke als zakelijke ontwikkeling

Z

Een mentor die kan prikkelen en je op de juiste momenten een spiegel voorhoudt

Z

Ondersteuning bij praktische zaken zoals: opzetten van een sterke merkidentiteit, social media gebruik, content schrijven, mailfunnels, foto & video, ontwikkeling aanbod en prijsbepaling

Z

Balans tussen goed werkende marketingmiddelen enerzijds en een zielsgedreven fundering met zielsgedreven acties anderzijds

Z

Steun, inspiratie én motivatie om op jouw pad te blijven als zelfstandig ondernemer

Gezien bij

Ervaringen

"Tom helpt je om authentiek, eerlijk en vooral puur te leven. Met hem kun je op een zachte manier krachtige gesprekken voeren, inzichten opdoen, en (tegen de conditionering van de maatschappij in) je mannelijkheid ontdekken en ontwikkelen. Dat betekent: je niet meer laten leiden door alle ruis om je heen, maar écht jezelf zijn."

Thomas van Driel

“Ik zou eenieder willen aanraden om bij jou de PUUR Experience te gaan volgen. Omdat het helpt om naar binnen te gaan en je emoties en energie te accepteren zoals ze zijn."

Marco Baldé

"Je hebt een hele rustige manier van werken, heel plezierig. Maar wat ik vooral fijn vind is dat je kijkt wie je voor je hebt; dat je het intuïtief doet. Dat vind ik heel erg prettig."

Wout Eshuis

"Dit is exact wat ik nodig had. Gewoon even NIKS."
(Over: PUUR Experience)

Martijn Verhoeven

"Tom is een rustige en prettige persoon die er met zijn deskundigheid voor kan zorgen dat je dichter bij je innerlijke zelf komt."

John van Gerwen

"Wat jou uniek maakt is het stukje geaardheid in het hele oerwoud van spiritualiteit." 

Tom Boerman

"Ik vind jou een bijzonder mooi mens en pure kracht uitstralen. Je hebt mij geïnspireerd om serieus met mezelf aan de slag te gaan en oude patronen los te laten en dat innerlijke kind in mij te omarmen."

Vincent Stellaard 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.