PUUR Connection

Verbind je met jezelf, gelijkgestemde mannen en de vier elementen in deze mannengroep
GROEPSSESSIE

165,- p.p.

Één dagdeel (11:00-16:00) / BIJ MIJ OP LOCATIE (Nuenen)

Een dag vol verbinding, ontspanning, inspiratie en broederschap

Je bent op zoek naar verbinding.

Verbinding met je lijf, je gevoel, maar ook met andere gelijkgestemde mannen. Geen “bier-en-tieten-geouwehoer”, maar échte verbinding.

Je wil eigen zaken/thema’s kunnen inbrengen & delen met andere mannen en bent over het algemeen geïnteresseerd in persoonlijke en spirituele groei.

Cognitief heb je al best wat gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en je voelt dat je iets anders mag ondernemen om meer in je lijf te komen. 

In de PUUR Connection gaan we met een kleine club mannen deze verbinding aan. Ik bied een veilige ruimte waarin je volledig jezelf kunt zijn. Mijn kernwaarden staan hierin centraal: authenticiteit, eerlijkheid, vrijheid en verbinding.

Wat kan deze mannengroep jou bieden?

Hoewel er zeker ruimte en gelegenheid is om deze connectie aan te gaan door met elkaar te praten, blijft het daar niet bij. Met lichaamsgerichte oefeningen gaan we namelijk de beweging uít het hoofd maken. De bosrijke omgeving en het ijsbad ondersteunen dit proces en dienen om maximaal in je lijf te komen.   

Deze dag is verder voor jou als je je kwetsbaar kunt opstellen of dit graag wil leren. Het maakt daarbij niet uit of dat je je momenteel depressief voelt of (al) lekker in je vel zit; ik wil deze ruimte bieden voor eenieder die op zoek is naar deze verbinding met gelijkgestemde mannen.

De dag staat in het teken van sámen groeien. De kracht van een mannengroep kan hierin zeer sterk en ondersteunend zijn. 

Omdat ik persoonlijke aandacht en begeleiding erg belangrijk vind, is er slechts plek voor vier mannen deze dag.  

mannengroep
mannengroep

Connection

“The energy that is created between people when they feel seen, heard and valued. When they can give and receive without judgement.”

Brené Brown

mannengroep
verbinding
mannengroep
mannengroep

Bekijk de video

Als je op zoek bent naar…

Z

Een laagdrempelige kennismaking met lichaamsgerichte coaching

Z

Verbinding met jezelf

Z

Loslaten van spanningen en stress

Z

Het aanwakkeren van jouw eigen vuurtje

Z

Broederschap met gelijkgestemde mannen

Z

Een mannengroep met veel persoonlijke aandacht

Wat je kunt verwachten:

Z

Een dagdeel coaching in klein groepsverband (max. 4 personen)

Z

Verbinden met jezelf en elkaar in de natuur 

Z

Meditaties en ademoefening(en)

Z

Een ijsbadsessie voor een boost in weerstand en energie

Z

Lunch met vers gemaakte soep & diverse hapjes

Z

Onbeperkt koffie en/of thee

Z

BONUS: een vuurschaal-sessie voor het aanwakkeren van je innerlijk vuur (indien tijd en weersomstandigheden het toelaten)

Let op: indien (erg) slecht weer, wordt de invulling van het programma mogelijk gewijzigd. Dit zal van tevoren gecommuniceerd worden.

mannencoach

Prakische Informatie

Eerstvolgende datum: 15 september
Tijd: 11:00-16:00 uur (evt. uitloop tot 17:00)
Locatie: Nuenen + Stiphoutse bossen 
Investering: 165,- p.p.

*Gaat door vanaf 3 aanmeldingen

“Ik heb ontdekt dat ik me meer met het spirituele wil bezighouden.”

-Noud

“Ik voelde een diepe verbinding met mezelf en met alles om me heen. Ik weet dat alles één geheel is en dat ik daar niet los van sta.

Om dat in zo’n korte tijd met ademhaling te bereiken vind ik heel bijzonder en krachtig.”

-Thomas

“Ik heb op een diep niveau mogen ervaren dat ik er helemaal mag zijn.”

-Marco

Direct aanmelden:  Ervaringen

  ☆☆☆☆☆

  "Tom helpt je om authentiek, eerlijk en vooral puur te leven. Met hem kun je op een zachte manier krachtige gesprekken voeren, inzichten opdoen, en (tegen de conditionering van de maatschappij in) je mannelijkheid ontdekken en ontwikkelen. Dat betekent: je niet meer laten leiden door alle ruis om je heen, maar écht jezelf zijn."

  Thomas van Driel

  ☆☆☆☆☆

  "Het traject met Tom heeft me echt gebracht waar ik naar op zoek was. Ben nu weer in staat om momenten van onrust/geleefd worden om te zetten naar rust in mijn hoofd/focus.

  Fijn om opnieuw te ervaren dat er veel meer is dan alleen “het denken”. Tom heeft me dit weer op een prettige manier laten ervaren. Kom graag nog eens terug voor verdere verdieping."

  Rob Vermeulen

  ☆☆☆☆☆

  "Ik heb de coaching van Tom als erg positief ervaren. Een fijne wisselwerking en nuchtere kijk op hoe je samen tot een passende en juiste aanpak kan komen."

  Harry van der Heijden

  ☆☆☆☆☆

  “Ik zou eenieder willen aanraden om bij jou de PUUR Experience te gaan volgen. Omdat het helpt om naar binnen te gaan en je emoties en energie te accepteren zoals ze zijn."

  Marco Baldé

  ☆☆☆☆☆

  "Het traject van Tom aangaan is absoluut de allerbeste keuze geweest in alles wat ik tot nu toe gedaan heb met betrekking tot herstel of zelfontwikkeling, en geloof me dat is nogal wat.

  Tom spoort je aan om de weg naar binnen te bewandelen i.p.v. het allemaal buiten jezelf te zoeken. Hierdoor kom je echt dichter bij jezelf waardoor je helder krijgt wie je bent los van het vaak overvolle denkhoofd."

  Tommy Lahaye

  ☆☆☆☆☆

  "Tom is een rustige en prettige persoon die er met zijn deskundigheid voor kan zorgen dat je dichter bij je innerlijke zelf komt."

  John van Gerwen

  ☆☆☆☆☆

  "Tom geeft diepgaande inzichten en een holistische vorm van begeleiding die hij aanpast aan de persoon en doelstellingen. Hij heeft een goed en gestructureerd programma met ontzettend veel kennis."

  Dion Dingemanse

  ☆☆☆☆☆

  "Door zijn doortastende vragen en interesse in de persoon die je bent, voel jij je al snel op je gemak bij Tom. Zijn begeleiding is top en hij voelt goed aan wat je nodig hebt."

  Jeroen Franken

  Waar kan ik je mee helpen?