PUUR Connection

Verbind je met jezelf, gelijkgestemde mannen én de natuur in deze avontuurlijke mannengroep
GROEPSSESSIE – VRIJDAG 9 AUG.

222,- p.p. (ex. BTW)

Early bird-ticket t/m 26-7:
195,- p.p.

Één volledige dag (11:00-?) / DE BOSCHHOEK (Nuenen)*

*Boschhoek is een privé-natuurgoed dat ik speciaal afhuur voor deze dag. Hier kun je even helemaal ontsnappen aan de hectiek van alledag. Een plek middenin het bos waar de connectie met de natuur direct voelbaar is.

mannengroep
verbinding
mannengroep
mannengroep

Avontuurlijke Mannengroep

Een mannengroep vol verbinding, ontspanning, inspiratie en broederschap

Je bent op zoek naar verbinding: verbinding met je lijf, je gevoel, maar ook met andere gelijkgestemde mannen. Geen “bier-en-tieten-geouwehoer”, maar échte verbinding.

Je wil eigen zaken/thema’s kunnen inbrengen & delen met andere mannen, je bent ondernemend en avontuurlijk van aard en geïnteresseerd in thema’s zoals bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.  

Cognitief heb je al best wat gedaan op het gebied van persoonlijke groei en je voelt dat je de behoefte hebt om meer in je lijf te komen. In verbinding met de natuur, je hart en jouw innerlijk vuur. 

In de PUUR Connection gaan we met een selecte club mannen deze verbinding aan. In deze mannengroep bied ik je een veilige ruimte waarin je volledig jezelf kunt zijn. Authenticiteit, kwetsbaarheid, vrijheid en verbinding staan daarin centraal.  

Wat kan deze mannengroep jou bieden?

Allereerst: de ruimte om volledig jezelf te zijn. Zonder maskers. Tijdens deze dag zullen we persoonlijke verhalen en uitdagingen met elkaar delen. Dat maakt dat jouw ‘shit’ gedragen wordt door de groep, in plaats van enkel door jezelf. Puur jouw aanwezigheid kan al enorm krachtig en ondersteunend zijn voor een ander.

Maar het blijft niet bij praten. Met lichaamsgerichte oefeningen gaan we namelijk de beweging uít het hoofd maken. De bosrijke omgeving, meditaties, ademoefeningen, ijsbad én het kampvuur (!) ondersteunen dit proces maximaal en dienen om volledig in je lijf te zakken.

Deze dag is verder voor jou als je je kwetsbaar kunt opstellen of dit graag wil leren. De dag staat in het teken van sámen groeien: de kracht van een mannengroep is in de praktijk enorm ondersteunend aan jouw individuele proces.  

Omdat ik persoonlijke aandacht en begeleiding erg belangrijk vind, is er plek voor maximaal zes mannen deze dag. 

Let op: in principe bied ik deze ruimte voor eenieder die op zoek is naar de verbinding met gelijkgestemde mannen. Om er -zo goed mogelijk- voor te zorgen dat er een sterke, verbonden groep ontstaat met personen die ‘matchen’, vindt er vooraf een korte intake plaats in geval we elkaar nog niet kennen.

mannengroep
mannengroep

Connection

“The energy that is created between people when they feel seen, heard and valued. When they can give and receive without judgement.”

Brené Brown

mannengroep
mannengroep
mannengroep
mannencoach

Bekijk de video

Ontdek wat deze mannengroep voor jou kan betekenen

Als je op zoek bent naar…

Z

Een mannengroep in de regio Eindhoven met veel persoonlijke aandacht

Z

Een laagdrempelige kennismaking met lichaamsgerichte coaching

Z

Broederschap met gelijkgestemde mannen

Z

Een sterke verbinding met jezelf en de natuur

Z

Loslaten van spanningen, stress en onrust in je hoofd

Z

Een boost in weerstand en energie

Z

Het aanwakkeren van jouw eigen, innerlijke vuur

Wat je kunt verwachten in deze mannengroep:

Z

Een volledige dag coaching in groepsverband (max. 6 mannen) met veel persoonlijke aandacht

Z

Verbinden met jezelf en gelijkgestemde mannen, middenin een fantastisch privé-natuurgebied, waar je even helemaal ‘uit’ kunt staan en kunt opladen

Z

Meditaties en ademoefeningen in combinatie met een ijsbad voor een boost in weerstand en energie (ijsbad is optioneel)

Z

Kampvuur-sessie voor sharings en het aanwakkeren van je innerlijk vuur

Z

Er wordt gezorgd voor zowel lunch als avondeten

Let op: Deze dag bestaat uit een aantal vaste onderdelen zoals het ijsbad en kampvuur. Ik kies er echter bewust voor om géén vaste invulling hieraan te geven, zodat deze dag zo veel mogelijk intuïtief kan ontstaan en er ruimte is voor ieders behoeften. Er is ook geen eindtijd: we kiezen samen wanneer het mooi is geweest.

mannencoach

Wat deze mannengroep uniek maakt

Naast het voeren van gesprekken, werken we in deze mannengroep met de vier elementen:
3C Methode

Aarde

Met meditaties en andere ‘grounding’-technieken, maken we de beweging uit het hoofd en kom je (weer) in contact met je lichaam, gevoel en het NU.

3C Methode

Lucht

Met concrete ademmethoden zorgen we voor meer zuurstof, ruimte en (innerlijke) vrijheid.

3C Methode

Water

Met het ijsbad zorgen we voor verfrissing, stroming en flow. Hiermee brengen we je emoties in beweging.

3C Methode

Vuur

Met het kampvuur zorgen we voor warmte, licht en energie. Hiermee brengen we de passie en het vuur in jou naar boven.

Prakische Informatie

Eerstvolgende datum: vrijdag 9 augustus
Tijd: 11:00-?
Locatie: Natuurgoed de boschhoek, nuenen 
Investering: early bird t/m 26-7: 195,- p.p. (ex. BTW) daarna 222,-

*Gaat door vanaf 4 aanmeldingen

“Ik heb ontdekt dat ik me meer met het spirituele wil bezighouden.”

Noud

“Ik voelde een diepe verbinding met mezelf en met alles om me heen. Ik weet dat alles één geheel is en dat ik daar niet los van sta.

Om dat in zo’n korte tijd met ademhaling te bereiken vind ik heel bijzonder en krachtig.”

Thomas van Driel

“Ik heb op een diep niveau mogen ervaren dat ik er helemaal mag zijn.”

Marco Baldé

Direct aanmelden:  Ervaringen

  ☆☆☆☆☆

  "Tom helpt je om authentiek, eerlijk en vooral puur te leven. Met hem kun je op een zachte manier krachtige gesprekken voeren, inzichten opdoen, en (tegen de conditionering van de maatschappij in) je mannelijkheid ontdekken en ontwikkelen. Dat betekent: je niet meer laten leiden door alle ruis om je heen, maar écht jezelf zijn."

  Thomas van Driel

  ☆☆☆☆☆

  "Ik raad iedereen Tom aan als coach, omdat hij je als man kan helpen zonder trucjes te leren maar gewoon op een pakkende manier die werkt!"

  Alexander van Ravesteijn

  ☆☆☆☆☆

  "Het traject met Tom heeft me echt gebracht waar ik naar op zoek was. Ben nu weer in staat om momenten van onrust/geleefd worden om te zetten naar rust in mijn hoofd/focus.

  Fijn om opnieuw te ervaren dat er veel meer is dan alleen “het denken”. Tom heeft me dit weer op een prettige manier laten ervaren. Kom graag nog eens terug voor verdere verdieping."

  Rob Vermeulen

  ☆☆☆☆☆

  "Ik heb de coaching van Tom als erg positief ervaren. Een fijne wisselwerking en nuchtere kijk op hoe je samen tot een passende en juiste aanpak kan komen."

  Harry van der Heijden

  ☆☆☆☆☆

  "Ik sta veel meer in mijn kracht en heb tegelijkertijd innerlijke rust gevonden. Met als gevolg bewuster in het leven staan, bewustere keuzes maken, vergroten van mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen."

  Marco Baldé

  ☆☆☆☆☆

  "Het traject van Tom aangaan is absoluut de allerbeste keuze geweest in alles wat ik tot nu toe gedaan heb met betrekking tot herstel of zelfontwikkeling, en geloof me dat is nogal wat.

  Tom spoort je aan om de weg naar binnen te bewandelen i.p.v. het allemaal buiten jezelf te zoeken. Hierdoor kom je echt dichter bij jezelf waardoor je helder krijgt wie je bent los van het vaak overvolle denkhoofd."

  Tommy Lahaye

  ☆☆☆☆☆

  "Tom is een rustige en prettige persoon die er met zijn deskundigheid voor kan zorgen dat je dichter bij je innerlijke zelf komt."

  John van Gerwen

  ☆☆☆☆☆

  "Tom geeft diepgaande inzichten en een holistische vorm van begeleiding die hij aanpast aan de persoon en doelstellingen. Hij heeft een goed en gestructureerd programma met ontzettend veel kennis."

  Dion Dingemanse

  ☆☆☆☆☆

  "Door zijn doortastende vragen en interesse in de persoon die je bent, voel jij je al snel op je gemak bij Tom. Zijn begeleiding is top en hij voelt goed aan wat je nodig hebt."

  Jeroen Franken

  Waar kan ik je mee helpen?