PUUR Discovery

Ontdek en ervaar wat ik als lichaamsgerichte coach voor jou kan betekenen
1-op-1 SESSIE

€147,00 €127,00

90 minuten / Natuur of praktijk

Bekijk de video

Een laagdrempelige kennismaking met mij als lichaamsgerichte coach

Je zit niet lekker in je vel; je ervaart veel onrust in je leven.

Cognitief heb je al best wat gedaan aan je persoonlijke ontwikkeling, maar ergens voel je dat daarin de werkelijke winst niet te behalen valt.

Je bent getriggerd geraakt door de term lichaamsgerichte coach en/of mijn 3C-Methode waarbij je weer in contact komt met je gevoel en innerlijke verlangens.

Máár je zou dit graag eerst eens willen ervaren alvorens je besluit om een langer traject aan te gaan. Want: “Is dit wel wat voor mij?” En “Wat gaat dit me precies opleveren”?  

In de PUUR Discovery gaan we 1-op-1 kennismaken met elkaar. Dit geeft jou de mogelijkheid om mij en mijn manier van werken beter te leren kennen. En het geeft mij de gelegenheid om te ontdekken of een (vervolg-)traject met mij bij je aansluit en zo ja: welk.

De PUUR Discovery bestaat uit twee delen:
-We zoomen eerst in op je huidige pijn, situatie en verlangens.
-We maken vervolgens de switch van praten naar ervaren.

Hoe we dit exact doen valt van tevoren niet concreet te benoemen. Dit komt omdat ik intuïtief te werk ga en vooral kijk naar wat jij nodig hebt in dat specifieke moment. Wel is het veilig te zeggen dat we een begin maken met mindfulnessmeditatie. Dit vormt namelijk de basis van mijn manier van werken.

Bij voorkeur vindt de sessie plaats in de natuur (Stiphoutse bossen). Indien het weer het echter niet toelaat, is mijn praktijk (Nuenen) een zeer geschikt alternatief.

Als je op zoek bent naar:

Z

Beter inzicht in je huidige pijn, situatie en verlangens

Z

Een laagdrempelige kennismaking met mij als lichaamsgerichte coach

Z

Een ‘veilige’ start met lichaamswerk

Ervaringen

"Tom helpt je om authentiek, eerlijk en vooral puur te leven. Met hem kun je op een zachte manier krachtige gesprekken voeren, inzichten opdoen, en (tegen de conditionering van de maatschappij in) je mannelijkheid ontdekken en ontwikkelen. Dat betekent: je niet meer laten leiden door alle ruis om je heen, maar écht jezelf zijn."

Thomas van Driel

“Ik zou eenieder willen aanraden om bij jou de PUUR Experience te gaan volgen. Omdat het helpt om naar binnen te gaan en je emoties en energie te accepteren zoals ze zijn."

Marco Baldé

"Je hebt een hele rustige manier van werken, heel plezierig. Maar wat ik vooral fijn vind is dat je kijkt wie je voor je hebt; dat je het intuïtief doet. Dat vind ik heel erg prettig."

Wout Eshuis

"Dit is exact wat ik nodig had. Gewoon even NIKS."
(Over: PUUR Experience)

Martijn Verhoeven

"Tom is een rustige en prettige persoon die er met zijn deskundigheid voor kan zorgen dat je dichter bij je innerlijke zelf komt."

John van Gerwen

"Wat jou uniek maakt is het stukje geaardheid in het hele oerwoud van spiritualiteit." 

Tom Boerman

"Ik vind jou een bijzonder mooi mens en pure kracht uitstralen. Je hebt mij geïnspireerd om serieus met mezelf aan de slag te gaan en oude patronen los te laten en dat innerlijke kind in mij te omarmen."

Vincent Stellaard 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.