PUUR Discovery

Ontdek en ervaar wat lichaamsgerichte coaching is

€147,00 €127,00 (incl. BTW)

90 minuten / Natuur of praktijk

Een laagdrempelige kennismaking met mij en mijn manier van coaching

Je zit niet lekker in je vel; je ervaart veel onrust in je leven.

Cognitief heb je al best wat gedaan aan je persoonlijke ontwikkeling, maar ergens voel je dat daarin de werkelijke winst niet te behalen valt.

Je bent getriggerd geraakt door mijn lichaamsgerichte manier van coachen en/of 3C-Methode waarbij je weer in contact komt met je gevoel en innerlijke verlangens.

Máár je zou dit graag eerst eens willen ervaren alvorens je besluit om een langer traject aan te gaan. Want: “Is dit wel wat voor mij?” En “Wat gaat dit me precies opleveren”?  

In de PUUR Discovery gaan we 1-op-1 kennismaken met elkaar. Dit geeft jou de mogelijkheid om mij en mijn manier van werken beter te leren kennen. En het geeft mij de gelegenheid om te ontdekken of een (vervolg-)traject met mij bij je aansluit en zo ja: welk.

De PUUR Discovery bestaat uit twee delen:

-We zoomen eerst in op je huidige pijn, situatie en verlangens.

-We maken vervolgens de switch van praten naar ervaren.

Hoe we dit exact doen valt van tevoren niet concreet te benoemen. Dit komt omdat ik intuïtief te werk ga en vooral kijk naar wat jij nodig hebt in dat specifieke moment. Wel is het veilig om te zeggen dat dit een mix zal zijn van meditaties en/of ademhalingsoefeningen.

Bij voorkeur vindt de sessie plaats in de natuur (Stiphoutse bossen). Indien het weer het echter niet toelaat, is mijn praktijk (Nuenen) een zeer geschikt alternatief.

NB: Als je na de sessie binnen een week besluit om mijn PUUR Journey of PUUR Adventure-traject te volgen, dan wordt de prijs hierop in mindering gebracht.  

Als je op zoek bent naar:

Z

Een ‘veilige’ start

Z

Helderder inzicht in je huidige pijn, situatie en verlangens

Z

Een laagdrempelige manier van kennismaken met mij en mijn manier van coachen

Ervaringen

"Ik vind jou een bijzonder mooi mens en pure kracht uitstralen. Je hebt mij geïnspireerd om serieus met mezelf aan de slag te gaan en oude patronen los te laten en dat innerlijke kind in mij te omarmen".

Vincent 

“Ik zou eenieder willen aanraden om bij jou de PUUR Experience te gaan volgen. Omdat het helpt om naar binnen te gaan en je emoties en energie te accepteren zoals ze zijn".

Marco

"Tom helpt je om authentiek, eerlijk en vooral puur te leven. Met hem kun je op een zachte manier krachtige gesprekken voeren, inzichten opdoen, en (tegen de conditionering van de maatschappij in) je mannelijkheid ontdekken en ontwikkelen. Dat betekent: je niet meer laten leiden door alle ruis om je heen, maar écht jezelf zijn".

Thomas

"Wat jou uniek maakt is het stukje geaardheid in het hele oerwoud van spiritualiteit". 

Tom

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.