PUUR Journey

Leer rust & ontspanning in je leven te creëren én integreren
TRAJECT

Prijs op aanvraag 

3 maanden / Online & Live

Hoe krijg je RUST in je hoofd?

We zijn er allemaal naar op zoek: rust in ons hoofd.

Er wordt namelijk veel van ons verlangd; een baan waarin we moeten presteren en targets & deadlines moeten halen, kinderen die naar school/zwemles moeten, sociale & financiële verplichtingen die we hebben, een lijf dat vraagt om voldoende beweging en gezonde voeding.

En alsof dat nog niet genoeg is, geeft de moderne technologie ons ook nog duizenden (extra) prikkels.

Soms kan het je hierdoor allemaal teveel worden.

Het kan dan heerlijk zijn om even een korte adempauze te krijgen en los te komen van alle stress en verantwoordelijkheden. Hiervoor is de PUUR Experience (VIP-dag) uitermate geschikt.

Hoewel dit vaak direct een ontspannend effect heeft, kan het echter lastig zijn om die rust vervolgens in je dagelijks leven te integreren. Velen struggelen daarom ook hiermee.

En heel eerlijk; een dag er tussenuit kan je nieuwe inzichten en energie geven, maar vaak is er toch meer voor nodig om dit ook vast te houden.

De praktijk leert namelijk dat we door onze gewoonten al snel weer meegenomen worden in de sleur van het dagelijks leven en vervallen in (oude) patronen.

En gewoonten en patronen zijn enorm lastig te veranderen; ik spreek uit járenlange ervaring.

Maar met de juiste begeleiding, inspiratie én motivatie van iemand die hier ervaring mee heeft, kan het een stuk gemakkelijker zijn.

In zo’n geval is er de

PUUR Journey

Je wordt voor een periode van +/- 3 maanden bij de hand genomen door mij.
In die periode staat er één ding centraal:

Rust & ontspanning leren creëren én integreren in je dagelijks leven. 

hoe krijg je rust in je hoofd

Je gaat concreet leren hoe je:

  • Beter omgaat met alle externe prikkels en verantwoordelijkheden;
  • Gemakkelijk kunt intunen op je gevoelens en lichaam;
  • Jezelf ontkoppelt van je malende gedachten en angsten;
  • Ruimte schept voor lastige emoties;
  • Spanningen gemakkelijker loslaat;
  • Tijd voor jezelf creëert;
  • Goed voor jezelf zorgt en jezelf prioriteit geeft.

Een compleet pakket bestaande uit:

Z

PUUR Experience (VIP) (1 dagdeel/5 uur 1-op-1-coaching)

Z

5 uur 1-op-1-Coaching (online/praktijk/natuur)

Z

Online meditatietraining waarin je de basis leert van mindfulnessmeditatie

Z

Toegang tot meditatiepakket met +/- 12 mindfulness-meditaties

Z

Concrete opdrachten waarmee je buiten de sessies aan de slag gaat

Z

Ondersteuning via mail (24u reactietijd)

Z

BONUS: Online ademtraining waarin je één van de meest krachtige, effectieve en gemakkelijk toepasbare ademmethoden leert

mannencoach
hoe krijg je rust in je hoofd
hoe krijg je rust in je hoofd

Bekijk de video

Als je op zoek bent naar…

Z

Rust in je hoofd

Z

Balans tussen werk- en privéleven

Z

Loslaten van spanning in je lijf en creëren van ontspanning

Z

Gezondere en meer bewuste leefstijl

Z

Inzichten en tools die een leven lang met je meegaan

Zoals ik het zie, heb je drie opties:

Optie 1: Je doet niets.

Hierdoor zal er dus ook niets veranderen in hoe je je voelt.

“Als je doet wat je altijd deed, dan zul je krijgen wat je altijd kreeg” is een zin die ik persoonlijk heel sterk vind. Deze zin herinnert je eraan dat je dus daadwerkelijk zaken mag veranderen als je een andere uitkomst wil bereiken.

Optie 2: Je gaat het eerst zelf wel proberen.

Been there, done that.

Dit is een weg die je zeker kan bewandelen. Het grote nadeel hiervan? Het gaat je een enorme hoop tijd, onrust en frustratie kosten.

De kans is enorm groot dat je verdwaalt in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, waar er ontelbaar veel methoden en technieken zijn en iedere coach wel iets anders beweert. Je pikt zo misschien van iedereen wat mee, maar komt niet tot duurzame resultaten. En in plaats van meer rust te creëren, is de kans zelfs groot dat het tot meer onrust leidt.

Bovendien heb je zelf altijd blinde vlekken en ga je die hardnekkige patronen dus niet effectief kunnen aanpakken. Juist in het diepgaand 1-op-1 werken met een coach zit de grootste toegevoegde waarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Optie 3: Je schakelt mijn hulp in en maakt gebruik van mijn jarenlange kennis & expertise.

En ja: hier betaal je voor. Maar ga nou eens bij jezelf na: wat is het me waard als ik niet jarenlang zelf hoef aan te klooien? Als ik niet meer op zoek hoef naar een manier of methode die mij uit de shit helpt, maar gebruik kan maken van de kennis & ervaring van iemand die dat pad allang bewandeld heeft?

Als ik niet tientallen boeken meer hoef in te duiken, meditatie-apps hoef te proberen, losse workshops of zelfs therapieën hoef te overwegen? Als ik jarenlange kennis & ervaring gebundeld krijg voorgeschoteld in een alles-in-één-pakket van een aantal maanden, waarin ik tools & technieken aangereikt krijg die ik zélf kan integreren in mijn eigen leven? En niet alleen nu, maar de rest van mijn leven lang?

Wat is dat je waard?

Als ik kijk naar mijn huidige klanten, dan viel de grootste last van hun schouders op het moment dat ze ‘ja’ zeiden tegen een traject met mij. De grootste onrust van “ik moet hier iets mee” valt op dat moment namelijk van je af. Een keuze maken geeft rust.

Verder is die keuze op zichzelf al een teken van zelfliefde: “Deze tijd is van mij; ik gun dit mezelf”. Als je er met die intentie ingaat, dan kan een traject alleen maar leiden tot één groot succes.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je hoeft alleen maar bereid te zijn om te investeren in jezelf.

FAQ

Kan ik ook een losse sessie boeken?

Ja, dat kan. Je kunt een losse sessie van 1,5 uur boeken of een 1-op-1 VIP-dag (PUUR Experience).

Ik zal echter aansturen op een traject, omdat verandering of transformatie tijd nodig heeft. Ik zeg altijd maar zo: ik kan in een losse sessie/dag zaadjes planten, maar je niet tot bloei laten komen. 

De combinatie van persoonlijke coaching, ondersteunende meditaties en de concrete opdrachten die je van me krijgt in een traject, zorgt in de praktijk voor ongelooflijk sterke resultaten bij mijn klanten. Je leert de zaken op die manier echt te integreren in jouw leven. Essentieel als je daadwerkelijk zaken wil veranderen of transformeren! 

Wat is het verschil tussen het Journey- en Adventure-traject?

Het verschil zit hem vooral in de diepgang: het Journey-traject is gericht op verandering en het Adventure-traject op transformatie.

Het Journey-traject is met name gericht op de eerste pijler van mijn methode: de connectie aangaan met jezelf. De focus ligt hier op bewustwording en het optimaliseren van je leefstijl zodat je rust creëert én integreert in je leven. 

Het Adventure-traject gaat een flinke stap verder. Het gaat dieper in op thema’s zoals zelfacceptatie & zelfliefde, het overstijgen van beperkende overtuigingen en zelfs op het helen van eventuele blokkades en trauma. Ook wordt in dit traject aandacht besteed aan je dromen, doelen en innerlijke verlangens. De focus ligt hiermee op Connect, Cure én Create (zie mijn 3C-Methode).

Worden de sessies of trajecten vergoed?

Kort antwoord: nee. En dit gaat in je voordeel werken. Het maken van een investering in een traject geeft een ongelooflijk sterk signaal aan jezelf. Je schept hiermee de juiste voorwaarden voor verandering of zelfs transformatie.

Een grote uitgave puur voor jezelf zet energetisch behoorlijk wat in werking: je hebt een sterke commitment om te veranderen, het voortouw te nemen en het maximale uit een traject te halen. Dit leidt tot bijzonder mooie resultaten waar we beiden enorm bij gebaat zijn.

Ik twijfel over welk traject het beste bij me past. Wat moet ik doen?

Plan een kennismakingsgesprek met me in. We zullen samen ontdekken wat je nodig hebt en welk traject bij jouw persoonlijke behoeften aansluit.

Ervaringen

"Tom helpt je om authentiek, eerlijk en vooral puur te leven. Met hem kun je op een zachte manier krachtige gesprekken voeren, inzichten opdoen, en (tegen de conditionering van de maatschappij in) je mannelijkheid ontdekken en ontwikkelen. Dat betekent: je niet meer laten leiden door alle ruis om je heen, maar écht jezelf zijn."

Thomas van Driel

“Ik zou eenieder willen aanraden om bij jou de PUUR Experience te gaan volgen. Omdat het helpt om naar binnen te gaan en je emoties en energie te accepteren zoals ze zijn."

Marco Baldé

"Je hebt een hele rustige manier van werken, heel plezierig. Maar wat ik vooral fijn vind is dat je kijkt wie je voor je hebt; dat je het intuïtief doet. Dat vind ik heel erg prettig."

Wout Eshuis

"Dit is exact wat ik nodig had. Gewoon even NIKS."
(Over: PUUR Experience)

Martijn Verhoeven

"Tom is een rustige en prettige persoon die er met zijn deskundigheid voor kan zorgen dat je dichter bij je innerlijke zelf komt."

John van Gerwen

"Wat jou uniek maakt is het stukje geaardheid in het hele oerwoud van spiritualiteit." 

Tom Boerman

"Ik vind jou een bijzonder mooi mens en pure kracht uitstralen. Je hebt mij geïnspireerd om serieus met mezelf aan de slag te gaan en oude patronen los te laten en dat innerlijke kind in mij te omarmen."

Vincent Stellaard 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.