PUUR Quest

Ontdek en leef je zielsmissie
VERDIEPINGSTRAJECT
4 maanden / Online & Live

Ontdek en leef je zielsmissie

Manifesteer je droomleven en creëer het leven dat in lijn ligt met je diepste verlangens

Je bent op zoek naar je zielsmissie: je reden van bestaan. Waarom ben jij hier als mens en als ziel? Wat heb jij hier te doen op aarde? Welke unieke bijdrage heb jij te leveren?

Dit zijn geen kleine vragen. Nee: het zijn zowat de grootste vragen die je jezelf kunt stellen. En om het antwoord op deze vragen te krijgen, mogen we dus ook diep gaan. Je mind heeft er namelijk geen antwoord op. En als je dit soort vragen gaat onderzoeken op dat niveau, verzand je in mijn optiek in de ego-verlangens in tegenstelling tot je zielsverlangens, waar het werkelijk om draait.

De kans bestaat ook dat je tot nu toe al best wel wat gelezen hebt (of podcasts beluisterd) over het vinden van je zielsmissie of het manifesteren van je droomleven. De reden dat je tot nu toe niet het antwoord hebt gevonden waar je naar zocht? Grote kans dat je niet op het juiste niveau hebt gewerkt.

Het merendeel van de manifestatiecoaches hanteert namelijk een mindset-gedreven benadering, waarin kei harde discipline en wilskracht een rol spelen: als je maar lang genoeg visualiseert en affirmeert, dan kom je er wel! Dit soort benaderingen kunnen je prima helpen om de verlangens van je mind te manifesteren, maar om je zielsmissie te manifesteren, mag je naar een ander level toe. En dat is niet het mentale, maar het spirituele level. En dat is exact wat we met de PUUR Quest doen om je zielsmissie te ontdekken (en leven!)

zielsmissie
zielsmissie

“You’re born to be a free and powerful creator. It’s your purpose here on earth.”

Eric John Campbell

Je zielsmissie: hoe vind je die?

Het is een langere, maar veel duurzamere weg om te leren manifesteren vanuit zielsverlangens in tegenstelling tot egoverlangens. Hierin hanteer ik een zachtere benadering dan de gemiddelde manifestatiecoach. Voor mij draait het manifesteren van je droomleven of zielsmissie namelijk niet om kei harde discipline en wilskracht, maar om flow en overgave. Vertrouwen op je innerlijke leiding speelt daarin een cruciale rol. Dat zijn de signalen die vanuit je hart, gevoel en intuïtie komen; de fluisteringen van je ziel. Die weet namelijk wat hij hier komt doen.

Om die fluisteringen te kunnen opmerken, zijn het elimineren van ruis en het ‘opschonen’ van jezelf enorm belangrijk. Vandaar dat dit traject een vervolgtraject is op mijn hoofdtraject. Maar ook in dit traject krijg je hier extra handvaten en hulpmiddelen voor, zodat de authentieke creator in jou steeds meer zijn licht kan schijnen.

Maar daar blijft het niet bij. Nee, we gaan heel diep in dit traject. Ik ga je echt álles leren op het gebied van de wet van aantrekking, manifestatie en karma. Je ontvangt hele concrete en praktische opdrachten om jouw passie, kernwaarden, zielswaarden, purpose én zielsmissie te vinden. Ook zijn er flink wat bonusmeditaties met een ongelooflijke diepgang waarin jij keer op keer contact maakt met je ziel of Hogere Zelf.

Het is de combinatie tussen die emotionele en spirituele diepgang enerzijds en de zeer praktische opdrachten anderzijds die dit traject uniek maakt. We werken daarbij op alle mogelijke niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Want het ontdekken en leven van je zielsmissie vindt plaats door het integreren van al die niveaus.

zielsmissie
zielsmissie

Wat je gaat ontdekken in dit zielsmissie traject

Dit traject is het resultaat van jarenlange kennis en ervaring op het gebied van manifestatie en de (werkelijke) wet van aantrekking, waarin ik inzichten uit vele opleidingen, trainingen en cursussen combineer in één totaalpakket. De volgende zaken komen hierin (in ieder geval) aan bod:

→ Waarom ben jij hier? Wat heb je hier te doen als mens en als ziel?
Welke kernwaarden, zielswaarden en energetische blauwdruk definiëren jou?
Wie ben jij onder al je lagen van conditionering?
Hoe kun je het leven creëren dat in lijn ligt met je diepste verlangens?
Met welke natuurwetten heb je hierin te maken? En hoe kun je deze voor je laten werken?
Welke niveaus van manifestatie bestaan er? En hoe integreer je deze het beste?
Welke rol speelt passie in dit alles? En hoe kun jij meer je passie gaan leven?
Hoe transformeer je datgene dat nog in de weg zit om het leven te leiden dat je diep vanbinnen zo graag wil?
Wat is de rol van dankbaarheid en karma in dit hele proces? En wat kun je concreet doen om dit in je voordeel te laten werken?

Dit alles leer je in het PUUR Quest-traject!

zielsmissie
mannencoach
zielsmissie
zielsmissie

Bekijk de video

Meer informatie over dit zielsmissie traject

Een alles-in-één-pakket met:

Z
10 uur transformatie-coaching, volledig gericht op jouw persoonlijke behoeften
Z
Toegang tot een unieke online bonusomgeving in mijn PUUR Academy met daarin:

✔️Zeer concrete en praktische opdrachten naar je passie, kernwaarden, zielswaarden, purpose en zielsmissie
✔️Alles over de wet van aantrekking, manifestatie en karma
✔️Diverse tools en middelen om de blokkades die tussen jou en je manifestatiekracht staan te transformeren
✔️Verschillende bonusmeditaties om op het diepste niveau met je ziel te verbinden

Z
Ondersteuning via mail en WhatsApp tijdens ‘kantooruren’
Z

BONUS: Uitgebreide Human Design rapportage (100+ pagina’s): een complete blauwdruk van je ziel en de persoon onder al je lagen conditionering

mannencoach

Als je op zoek bent naar…

Z
Een authentieke en duurzame manier van manifesteren, in plaats van ‘snelle trucjes’
Z
Meer passie, plezier en voldoening in je leven
Z

Jouw unieke kernwaarden, zielswaarden en energetische blauwdruk

Z

Jouw unieke bijdrage, purpose en zielsmissie

Z
Het creëren van je droomleven vanuit je ware kern
Z
Inzichten en tools die een leven lang met je meegaan

Iedereen wordt geboren met een droomleven. De vraag is niet of dit bij jou ook het geval is. Dit is zo. De vraag is: ben jij je bewust van die droom en focus je jouw aandacht erop?

 

Tom Koehorst

zielsmissie manifesteren

Ervaringen

☆☆☆☆☆

"Tom helpt je om authentiek, eerlijk en vooral puur te leven. Met hem kun je op een zachte manier krachtige gesprekken voeren, inzichten opdoen, en (tegen de conditionering van de maatschappij in) je mannelijkheid ontdekken en ontwikkelen. Dat betekent: je niet meer laten leiden door alle ruis om je heen, maar écht jezelf zijn."

Thomas van Driel

☆☆☆☆☆

"Het traject met Tom heeft me echt gebracht waar ik naar op zoek was. Ben nu weer in staat om momenten van onrust/geleefd worden om te zetten naar rust in mijn hoofd/focus.

Fijn om opnieuw te ervaren dat er veel meer is dan alleen “het denken”. Tom heeft me dit weer op een prettige manier laten ervaren. Kom graag nog eens terug voor verdere verdieping."

Rob Vermeulen

☆☆☆☆☆

"Ik heb de coaching van Tom als erg positief ervaren. Een fijne wisselwerking en nuchtere kijk op hoe je samen tot een passende en juiste aanpak kan komen."

Harry van der Heijden

☆☆☆☆☆

“Ik zou eenieder willen aanraden om bij jou de PUUR Experience te gaan volgen. Omdat het helpt om naar binnen te gaan en je emoties en energie te accepteren zoals ze zijn."

Marco Baldé

☆☆☆☆☆

"Het traject van Tom aangaan is absoluut de allerbeste keuze geweest in alles wat ik tot nu toe gedaan heb met betrekking tot herstel of zelfontwikkeling, en geloof me dat is nogal wat.

Tom spoort je aan om de weg naar binnen te bewandelen i.p.v. het allemaal buiten jezelf te zoeken. Hierdoor kom je echt dichter bij jezelf waardoor je helder krijgt wie je bent los van het vaak overvolle denkhoofd."

Tommy Lahaye

☆☆☆☆☆

"Tom is een rustige en prettige persoon die er met zijn deskundigheid voor kan zorgen dat je dichter bij je innerlijke zelf komt."

John van Gerwen

☆☆☆☆☆

"Tom geeft diepgaande inzichten en een holistische vorm van begeleiding die hij aanpast aan de persoon en doelstellingen. Hij heeft een goed en gestructureerd programma met ontzettend veel kennis."

Dion Dingemanse

☆☆☆☆☆

"Door zijn doortastende vragen en interesse in de persoon die je bent, voel jij je al snel op je gemak bij Tom. Zijn begeleiding is top en hij voelt goed aan wat je nodig hebt."

Jeroen Franken

Erkend door / gezien bij:
Waar kan ik je mee helpen?